Zoeken
Speciaal

Assortiment / Informatie


Ons assortiment is samengesteld uit een brede selectie veiligheidsschoenen en kleding zoals overalls, broeken en shirts. 

Enkele gerenomeerde merken uit onze kledinglijn zijn: Dassy, Rom88 en Tricorp. 

Ons aanbod richt zich op verschillende beroepsgroepen die allen een eigen eisenpakket hebben zoals: zakindeling, eventuele kniebescherming, eventuele lasoverall voor metaalbewerking, timmermansbroeken met extra zakken en een worker met zakken aan de zijkant (voor de logistiek medewerkers). Kortom, voor elke beroepsgroep leveren wij de passende kleding.

Bij ons is het mogelijk om kleine aantallen te bestellen en/of te laten bedrukken. Neem hierover contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Met betrekking tot schoenen kunnen wij u, door onze jarenlange ervaring en specialisatie, altijd een passend advies geven. Ons assortiment bestaat uit diverse merken en soorten schoenen. Hierdoor hebben wij een ruime keuze als het gaat om breedtematen, hoogtes, gewichtsklassen en veiligheidseisen. Het aanbod blijft zich uitbreiden omdat de ontwikkelingen op gebied van comfort en veiligheid zeer snel gaan. 

Richard Kemmeren is een full-service groothandel die een uitgebreid assortiment combineert met een ruime voorraad en scherpe prijzen. 
Met een nog altijd groeiend assortiment mogen wij ons marktleider in de regio noemen.

Vragen? mail naar info@richardkemmeren.nl